Vlaggen

Vlaggen en bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van uw naamsbekendheid, beeldmerk of productpromotie. Vlaggen ogen vrolijk en ondersteunen reclame-uitingen op maximale wijze, ongeacht of u vlaggen of banieren voor indoor promotie of outdoor presentatie gebruikt. Relatief goedkoop in aanschaf en met een hoge mate van herkenbaarheid zijn reclame baniervlaggen op grote afstand te zien en in diverse materialen leverbaar. Hier kunt u eenvoudig een offerte voor de meest voortkomende vlaggenformaten voor logo of bedrijfsvlaggen aanvragen, afhankelijk van de toepassing, zijn vlaggen onder te verdelen in vlaggen voor aan de gevel of vlaggen voor vlaggenmasten.

Iedere denkbare logovlag of bedrijfsvlag formaat kunt u hier een offerte aanvragen. Rechthoekige of schuine gevelvlaggen Een gevelvlag is een zeer populaire vlag die aan de gevel gehangen wordt d.m.v. een schuin gemonteerde vlaggenstok of gevelmast. Een gevelvlag is de ideale oplossing als verticale masten niet geplaatst kunnen worden en u toch van grote afstand herkend wilt worden. Bij een rechthoekige vlag kan een vlagcorrectiesysteem de plooi die wordt gevormd oplossen.

Bij een schuine gevelvlag is de vlag onder dertig of vijfenveertig graden schuin gesneden, zodat de boodschap onder alle windomstandigheden nog goed zichtbaar is. De gevelvlaggen zijn in diverse materiaalsoorten verkrijgbaar. Vraag hier een offerte aan voor uw logovlaggen of bedrijfsvlaggen.