RECLAME

Graag laten wij u via deze website kennis maken met onze sign tak, het bedrijf met de juiste reclame producten, die wij voor uw organisatie kunnen leveren.

Belettering is eigenlijk het basisproduct voor onze vele reclame- producten en toepassingen. Teksten en/of logo’s worden met behulp van geavanceerde snijplotter gesneden uit verschillende soorten zelfklevend vinyl. Voor alle permanente toepassingen op diverse ondergronden wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl. Voor korte termijn toepassingen zijn er vinyl soorten die gemakkelijk te verwijderen zijn. Voorbeelden van toepassingen zijn: ramen, borden, auto’s, boten en containers. De diverse ondergronden kunnen zijn: glas, trespa, aluminium, staal, pvc kunststoffen, acrylaten maar ook een gelakte ondergrond.

De teksten en/of logo’s kunnen in elk gewenst lettertype, kleur en afmeting geleverd worden. Uiteraard verzorgen wij ook de montage van teksten op de gewenste locatie.
Ballast&Hilbrink is een professioneel reclamebedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten van reclame, klein of groot, in zwart-wit of in fullcollor, wij maken het voor u. Of u nu een eigen idee heeft of komt met een compleet digitaal ontwerp, Ballast&Hilbrink denkt met u mee en levert maatwerk voor u.

Niet alleen in de creatieve uitvoering, maar ook met betrekking tot de technische uitvoerbaarheid denken wij met u mee. Reclame uitingen van ons springen in ‘t oog. Daarvoor staat de jarenlange ervaring en de technische know-how garant! Wij maken reclame snel en perfect. Ook als u een nieuw logo wilt of een compleet nieuwe uitstraling wat betreft uw huisstijl.