DIGITAAL DRUKWERK

De ontwikkelingen in digitaal printen (kopiëren) of drukken staan niet stil. Ook bij Ballast&Hilbrink in Hoogeveen gaan we met onze tijd mee. De kwaliteit van printwerk is nauwelijks meer te onderscheiden van traditioneel drukwerk.

Drukwerk in kleinere oplagen (al dan niet gepersonaliseerd), in fullcolor of zwart-wit is hierbij mogelijk. Ook een herdruk is snel en eenvoudig te realiseren.

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk kan gepersonaliseerd en geïndividualiseerd worden vervaardigd. De relatief lage kosten maken het nu mogelijk ook voor kleinere oplagen voor fullcolor te kiezen. Opslag van grote voorraden is niet meer nodig, wat uiteraard kostenbesparend is. En last but not least zijn de levertijden behoorlijk teruggebracht (vaak kan nu over levertijden van uren i.p.v. dagen worden gesproken).

De mogelijkheden van digitaal drukken zijn haast onbeperkt. Bovendien worden de verschillen in kwaliteit ten opzichte van offset steeds kleiner. Digitaal drukwerk heeft als voordeel dat het veel sneller te leveren is en zich uitstekend leent voor gepersonaliseerd drukwerk; het biedt meer flexibiliteit en aanpassingen zijn eenvoudig door te voeren. Digitaal drukwerk wordt op dezelfde manier afgewerkt als offset. Het kan in elk gewenst formaat gesneden, gerild, geniet, gebrocheerd en gevouwen worden. Ook wire-O binden met ringen in diverse kleuren is mogelijk.

Bij Ballast&Hilbrink beschikken we over een assortiment systemen voor digitaal drukken die aan de eisen van onze gebruikers tegemoet komt. Voor inzet op kleinere schaal of ten behoeve van grote organisaties in Hoogeveen en omgeving. Voor grote afnemers hebben we geavanceerde systemen in huis voor digitaal drukken met een hoge productiviteit. En het vermogen om vrijwel ononderbroken grote aantallen documenten te produceren.