De Drukker van Hoogeveen

Ballast&Hilbrink is de drukker om de hoek als het gaat om drukwerk voor de middenstand (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, formulieren etc.) en voor familiedrukwerk zoals trouwkaarten, geboortekaarten en uitnodigingen, maar ook voor alle verenigingsdrukwerk (clubblad, ledenpasjes, wedstrijdblaadjes, posters, etc.).

Ballast&Hilbrink is uw partner voor het verzorgen van drukwerk in grote oplagen (flyers, folders, magazines, etc.). Wij kunnen deze producties van het begin tot het eind voor u verzorgen; van vormgeving, drukken, afwerken, adresseren, verpakken en tot aan het verspreiden.

Ballast&Hilbrink is hét adres voor specialistisch drukwerk zoals formulieren, sets, bloks, stickers (zowel papier als vinyl), groot formaat posters, gepersonaliseerd drukwerk, etc.

Ballast&Hilbrink verzorgd ook boekproducties. Wij vermelden dit apart omdat het ontwikkelen van een boek (meer nog dan bij ander drukwerk) een samenspel is van de vormgever en de opdrachtgever. Het gaat om vorm, papierkeuze, druktechniek, afwerking, veredeling… Het gaat dus veel meer om de details.